Workshop

Har du brug for hjælp? Har du spørgsmål? Tøv ikke med at tage kontakt via formularen, e-mail eller telefon

WORKSHOP

BOOK EN WORKSHOP OG FÅ ET FÆLLES SPROG, DER STYRKER JERES KOMMUNIKATIONEN, FREMMER SAMARBEJDET OG SKABER OPTIMALE BETINGELSER FOR ET RESSOURCESTÆRKT OG BÆREDYGTIGT ARBEJDSMILJØ.

• Forstå hvorfor stress som udgangspunkt en sund mekanisme, der har til formål at give os ekstra kræfter til at klare en presset situation og få et håndgribeligt billede på stress, som gør det nemmere at forstå og forebygge nedbrydende stress.

• Forstå hvorfor et stærkt gruppesammenhold er vigtig for at skabe overskud og sikre arbejdsglæde og langtidsholdbar performance.

• Bliv klogere på, hvordan forskellige persontyper kommunikerer og arbejder under pres og bliv på en humoristisk måde bedre til samarbejde og spille hinanden gode.

• Få konkrete og veldokumenterede værktøjer til at optimere teamets og den enkelt medarbejders styrker og ressourcer og skab optimale betingelser for at komme helt i mål – sammen.

Stress er en af nutidens største udfordringer for vores sundhed, trivsel og effektivitet på arbejdspladsen

Er du leder, teamleder eller virksomhedsejer og vil du gerne styrke eller udvikle dit team, så er det værd at vælge en workshop.

Til sammenligning med et foredrag kan en workshop skabe et tiltrængt og forfriskende ”åndehul” i hverdagen, hvor I får hjælp til at tale om jeres team, herunder sammensætning, kommunikation og fokusområder i arbejdet.

I får hjælp til at udarbejde mål og aftaler for, hvor I gerne vil hen i fremtiden, hvordan I kommer derhen uden at miste fokus og hvordan I bedst muligt styrker jeres samarbejde og performance undervejs.

FØR WOKSHOPPEN:

For at en workshop kan blive aktiv og resultere i konkrete løsninger, er det vigtigt, vi sammen finder frem til jeres behov og ønsker til udbytte af workshoppen og forventningsafstemmer.

Sammen taler vi også om, hvilke øvelser og værktøjer, der vil være bedst egnet til dagen. Herefter udarbejdes en agenda for workshoppen, som enten kan vare en hel eller en halv dag.

Overvej derfor følgende:

Hvorfor vil I gerne afholde en workshop?
Hvad har I af forventninger til indhold og teamprocessen?
Hvad ønsker I at opnå med processen?
Når workshoppen er afviklet, hvad er der så sket og hvad er målet fremadrettet? Vil I gerne have opgaver eller aftaler, som der skal følges op på efterfølgende?

Med Charlotte Kendall som underviser og facilitator er en workshop altid en god kombination af viden, faciliterende øvelser, konkrete værktøjer og en struktureret køreplan. I går hjem fra en workshop med fornyet energi og en følelse af, at kunne gøre noget – med det samme. Og så er der selvfølgelig altid plads til at grine undervejs.

BOOK EN WORKSHOP NU

Kontakt Charlotte Kendall på +45 2853 8358 eller mail charlotte@kendallbhave.dk

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

2853 8358

E-mail: charlotte@kendallbhave.dk