Kommunikationsklubben

Kommunikationsklubben er en passioneret PodCast, der sætter fokus på kommunikation og konkrete ledelsesværktøjer i succesfulde og konkurrencedygtige virksomheder

PodCast

COVID-19 pandemien har haft enorme omkostninger. Omskiftelige arbejdsmiljøer og nye vilkår både for ledere og medarbejdere er blevet en kendsgerning. Vi står nu midt i en genåbningsfase og det store spørgsmål er, hvordan vi bedst åbner virksomhederne, indhenter det tabte og får medarbejderne stærkest tilbage – uden at få stress eller brænde ud.

Vi kan klare meget alene, men af og til er det bare sjovere og meget mere opløftende at vidensdele og inspirere!

I et samarbejde med Business Lolland Falster har Journalist Henrik Westergaard og Charlotte Kendall opsøgt og talt med passionerede og succesfulde virksomheder, som har sagt ja til at dele ud – både af deres viden, erfaringer, ledelsesværktøjer og overskud.

I forskellige PodCast sætter Kommunikationsklubben fokus på, hvilke udfordringer vi har stået med under og fortsat står overfor? Hvordan vi griber det an? Hvilke erfaringer har vi gjort os? Hvilket ledelsesfokus vi tror på, der er det rigtige? Hvordan vi kommunikerer og skaber motivation? Hvad der er vigtigt, når vi vil sætte det stærkeste team? Og hvordan vi udvikler en bæredygtig kultur, hvor der både er trivsel, tiltrækning og fastholdelse af stærke medarbejdere og gode, vedvarende resultater?

Målet med Kommunikationsklubben er, at hvert enkelt PodCast skal være interessante at lytte til også om 1-2 år, hvor vi forhåbentlig er fri for Corona, men stadig har brug for gode historier, viden, inspiration, aha-oplevelser, bæredygtig ledelse og hele konkrete ledelsesværktøjer.

Du finder Kommunikationsklubben på  Spotify under Kommunikationsklubben.

En PodCast varer mellem 30-60 minutter, så du fint kan lytte til den, når du går tur eller kører bil. God fornøjelse!

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

2853 8358

E-mail: charlotte@kendallbhave.dk