OM KENDALL BHAVE

Har du brug for hjælp? Har du spørgsmål? Tøv ikke med at tage kontakt via formularen, e-mail eller telefon

Kom med …
Lad os sammen skabe en stærkere og mere stressfri hverdag

Kvinden bag Kendall Bhave

Bag Kendall Bhave står cand.pæd.psyk og stresscoach Charlotte Kendall. Charlotte hjælper ledere og mellemledere med at udnytte og udvikle deres medarbejders ressourcer optimalt ved at give dem viden om menneskets natur og konkrete værktøjer, som fremmer deres overskud og motiverer dem til at nå fælles mål uden at blive ramt af stress

Charlotte har en naturlig evne til at møde mennesker der, hvor de er. Hun er tillidsvækkende, forandringsdrivende og resultatorienteret og har et smittende og positivt sind.

En af Charlottes vigtigste styrker er, at hun er fagligt bredt funderet og har solid erfaring indenfor trivsel, kommunikation, motivation, samarbejde og forebyggelse af  stress. Charlotte ved, hvad der skal til for at skabe udvikling, ændre adfærd og nå sine mål. Arbejdsmæssigt set er Charlotte i sit lykkehjørne, når hun formidler, faciliterer, underviser og coacher. Charlotte er visuel, tegner gerne i undervisnings- eller coachingsituationer. Hun kommer med eksempler og tilbyder altid virkningsfulde værktøjer.

Privat er Charlotte 42 år, mor til 2 teenagepiger, naturelsker og grøntsagsentusiast. 

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

2853 8358

E-mail: charlotte@kendallbhave.dk