foredrag

Har du brug for hjælp? Har du spørgsmål? Tøv ikke med at tage kontakt via formularen, e-mail eller telefon

FOREDRAG

BOOK ET FOREDRAG DER GIVER INDSIGT I STRESS BIOLOGISK OG PSYKOLOGISK SET OG BLIV BEDRE TIL AT SIKRE OVERSKUD, ARBEJDSGLÆDE OG LANGTIDSHOLDBAR PERFORMANCE

• Forstå hvorfor stress som udgangspunkt en sund mekanisme, der har til formål at give os ekstra kræfter til at klare en presset situation

• Bliv klogere på, hvad der får vores kamp/flugt nervesystem til dominere for meget i hverdagen og hvilke symptomer, du skal være opmærksom på

• Få konkrete og veldokumenterde værktøjer der forebygger stress, opbygger dine ressourcer og dit overskud og sikrer en langtidsholdbar performance

Bookes til undervisning, temadage, teambuilding og netværksarrangementer

Charlotte Kendall brænder for at formidle og få os til at forstå, at vi hverken er dumme eller svage, når vores krop og adfærd ikke altid stemmer overens med vores ønsker, adfærd og mål.

Charlotte er en levende og dygtig formidler. Hun tager udgangspunkt i vores biologi og psykologi og giver eksempler på forskellige persontypers kommunikations- og adfærdsstrategier under pres.

I mere end 10 år Charlotte har coachet og undervist mennesker i det private, offentlige og i erhvervslivet og har haft kontakt med tusindvis af mennesker. Uanset om hun har arbejdet med enkeltpersoner ellers teams, så fortæller hun, at de alle har haft én ting til fælles: et ønske om selv at kunne gøre noget. Alle vil faktisk gerne have indflydelse, lære at stå stærkere, finde arbejdsglæde, nå et fælles mål og skabe gode resultater. Alle har ”bare” manglet noget for at gøre det.

Den indgangsvinkel kobler Charlotte til de fokuspunkter, opgaver eller udfordringer, som I står med i jeres virksomhed eller organisation.

Hun søger altid for, at I får en god kombination af viden, praksiseksempler og hands-on-værktøjer, så I går fra et foredrag med nye indsigter og en følelse af at kunne gøre noget – med det samme.

Alle foredrag indeholder personlige fortællinger, erfaringer og gode grin, som gør et til tider tungt emne inspirerende, opløftende og let at relatere sig til.

REFERENCER:

”Der har været engagement, smittende motivation, skarphed og humor. En super positiv oplevelse”.

Maiken B. Christensen

“For pokker Charlotte – du er knald dygtig til dit fag. Tak for et super godt foredrag idag”.

Charlotte Holm Olsen

“Charlotte gennemgik et meget kompliceret emne på en overskuelig og meget konkret måde. Hun er en god, levende og inspirerende underviser og det er tydeligt, at hun brænder for det, hun laver. Hun formår at gøre et kompliceret emne interessant og spiseligt på en dejlig konkret måde”.

Hanne Petersen

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at tage kontakt via formularen, e-mail eller telefon

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

2853 8358

E-mail: charlotte@kendallbhave.dk